Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

13.05.2021 року

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта «Про місцеві податки та збори».

Відповідно до статтей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення Великодобронської сільської ради «Про місцеві податки та збори».

Розробником зазначеного проекту рішення є фінансовий відділ Великодобронської сільської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є встановлення ставок місцевих податків та зборів, які не створять переваги для окремих видів господарської діяльності.

Сфера дії визначеного регуляторного акта розповсюджується на суб’єктів господарювання, фізичні особи-підприємці та громадяни, які є платниками земельного податку, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку, туристичний збору, збору за місця паркування транспортних засобів, єдиного податку.

Проект рішення «Про місцеві податки та збори» буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті Великодобронської сільської ради за адресою: nagydobrony.khaza@ukr.net. Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення сільської ради «Про місцеві податки та збори» становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Зауваження і пропозиції до проекту надсилаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту рішення сільської ради в письмовому або електронному вигляді на адресу Великодобронської сільської ради: 89463 с. Велика Добронь, вул. Чонгор, буд. №2, тел. 714-256 email: nagydobrony.khaza@ukr.net.

Поділитися: